Cappellen kan overwicht niet concretiseren

Hoewel de bezoekers met een schot tegen de onderkant van de lat het dichtst bij een doelpunt kwamen,was het toch Cappellen dat de beste kansen kreeg en het meest aanspraak mocht maken op de winst. Scoren zat er evenwel niet in, zodat voor de tweede opeenvolgende keer een thuiswedstrijd op 0-0 eindigde.

Eddy Nouws

De thuisploeg startte snedig met een uitbraak van Faria Da Silva, die op Grootaers besloot. De bezoekers reageerden via Sabbadini, wiens pegel op de onderkant van de lat strandde. Nadien zette de thuisploeg de lijnen uit, maar kopballen van Destoop en Kil brachten Grootaers niet in gevaar. Op een afstandsschot van Faria Da Silva reageerde de bezoekende doelman alert.Kort na de rust staken de bezoekers de neus aan het venster met een schot naast van La Mantia, maar nadien verwierf de thuisploeg doorlopend veldoverwicht. Lenaerts kende geen succes met een tweetal kopballen en Grootaers redde een schuiver van Faria Da Silva. In blessuretijd ging een kopbal van Kil voorlangs.

CAPPELLEN: Joossens, De Vogelaere (60’ Willemsen), Geuens, Lenaerts, Lemaire, Volant, Kil, Cornelissen, Deckers, Faria Da Silva, Destoop (64’ Engelen).Gele kaart: Mombaerts.

Meer sportnieuws