Berchem kent weinig problemen bij Cappellen

Foto: GMAX

Berchem kent weinig problemen bij Cappellen

Print
Berchem pakte op overtuigende wijze de winst in de streekderby bij Cappellen. De eerste helft verliep evenwichtig, maar nadien hadden de bezoekers de touwtjes in handen. Cappellen - Berchem 0-2.

Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht, maar doelgevaar was schaars. Na een vrije trap van De Vriese redde Appels een kopbal van Kil. Nadien speelde het spel zich hoofdzakelijk af tussen de strafschopgebieden, tot Van Kruijssen Audin vond en die liet Joossens kansloos.

Kort na de rust onderscheidden beide doelmannen zich op schoten van respectievelijk Faria Da Silva en van Kruijssen. Even later verdubbelde van Kruijssen de bezoekende voorsprong na een flipperkasttoestand voor het Cappelse doel. Cappellen ging daarna inspiratieloos op zoek naar een tegentreffer. Berchem prikte nog tegen met afstandsschoten van Audin en Vallez, maar de score wijzigde niet meer.

CAPPELLEN: Joossens, Volant, Lenaerts, Geuens, Deckers, Floren (64’ Destoop), Kil, De Vriese, Cornelissen, Faria Da Silva, Mathyssen.
BERCHEM: Appels, Van den Driessche, Vande Velde, Peers, Geenens, Vallez, Absisan, Hamdi (82’ Saillart), Carrez (58’ Michiels), van Kruijssen, Audin (75’ Maluka)
Doelpunten: 34’ Audin 0-1, 56’ Hamdi 0-2.
Gele kaarten: Lenaerts, Floren, Geuens, Kil, Vallez, van Kruijssen.

MEER VOETBALNIEUWS