Cappellen gestuit door sublieme doelman Hofmans

Print
In de beste wedstrijdhelft van het seizoen creëerde Cappellen voldoende kansen om drie wedstrijden te winnen, maar alleen Mathyssen slaagde erin de Duffelse doelman Hofmans in gebreke te stellen. Cappellen - Duffel 1-1.

Al in de eerste minuut onderscheidde Hofmans zich door een strafschop van Kil te stoppen. Even later was hij bij een deviatie van Mathyssen kansloos, maar nadien schudde de bezoekende doelman nog een vijftal sublieme reddingen uit de mouw. Een vrije trap van Kil viel nog op de lat voordat de bezoekers een eerste keer de neus aan het venster staken via Vervoort, die op de binnenkant van de paal schoot. Met een afgeweken vrije trap trof El Yazidi wel raak.
 Na de rust was de partij in evenwicht, maar doelgevaar was schaars. Rymenants schoot vanop afstand naast en Hofmans stond in de slotminuut op de goede plaats bij een schot van Kil.
(en)
CAPPELLEN: Joossens, De Vogelare, Lenaerts, Geuens, Lemaire, Floren, Cham (71’ Willemsen), Deckers, Kil, Mathyssen, Destoop (71’ Olongo Ekila). 
FC DUFFEL: Hofmans, Verlinden, Van den Brande, Vertonghen, Ito, Snoeys (89’ Chberal), Vervoort, Burnaby (46’ Kambala), El Yazidi, Rymenants, Van den Buijs. 
Doelpunten: 4’ Mathyssen 1-0, El Yazidi 1-1.
Gele kaarten: Vertonghen, Floren, Lenaerts, El Yazidi, Van den Buijs.

 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio