Cappellen bijt tanden stuk op rode lantaarn

Print
Cappellen slaagde er niet in afstand te nemen van hekkensluiter Sint-Lenaarts. Cappellen - Sint-Lenaarts 2-2.

Een vrije trap naast van Kil was het eerste gevaar in een gesloten eerste helft. Vlak daarop verlengde Van de Brul een vrije trap van Daas in doel. Ook het overige gevaar kwam voornamelijk uit stilstaande fasen. Tshibuabua kopte naast en Joossens verwerkte een trap van Daas in hoekschop. Op aangeven van Wouters schoot Volant de gelijkmaker binnen. Kort voor de rust mikte Kil naast. 
 In de tweede helft verhoogde Cappellen de druk, maar veel doelgevaar leverde dat niet op. Een schot van Deckers en een kopbal van  Destoop konden Vermeylen niet verontrusten. Bij een tegenstoot werd Bevers foutief gestopt en Van den Brandt trapte de strafschop binnen. Bij de volgende aanval bracht Mathyssen de stand weer in evenwicht.
CAPPELLEN: Joossens, Volant, Lenaerts, Geuens, Lemaire, Wouters (75’ Willemsen), Floren, Kil, Deckers, Mathyssen, Tshibuabua (75’ Destoop).
SINT-LENAARTS: Vermeylen, Van Opstal, Wall, Van de Brul, Hofmans, Daas, Vertommen, Van Trier, Van den Brandt, Hasanovic (75’ Van Braeckevelt), Bevers.
Doelpunten: 5’ Van de Brul 0-1, 23’ Volant 1-1, 80’ Van den Brandt (strafschop) 1-2, 82’ Mathyssen 2-2.
Gele kaarten: Lemaire, Lenaerts, Volant.

 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio