Cappellen met zes op zes naar veilige middenmoot

Print
Met de tweede winst op rij tegen een ploeg uit de onderste regionen van de klassering, nestelt Cappellen zich stevig in de middenmoot. Na Hasselt ging ook Tienen met het kleinste verschil voor de bijl. Tienen - Cappellen 0-1.

De bezoekers schoten het best uit de startblokken met een plaatsbal naast van Kil en een gestopte kopbal van Willemsen in het eerste kwartier. Geleidelijk herstelde de thuisploeg het evenwicht, wat resulteerde in onzuiver gerichte pogingen van Blockx en Diouck. Op slag van rust kon Kil na een scrimmage de bal niet over de lijn werken.
 Dat lukte Mathijssen wel kort na de herneming, nadat Keita met een schot naast voor het eerste gevaar had gezorgd. De thuisploeg ging drukken en Blockx devieerde een schot van Diouck op de paal. Even later redde Joossens een loeier van Willems. Na de uitsluiting van Lenaerts plooide Cappellen terug, maar de lokale aanvallen verliepen te stereotiep om Joossens in gevaar te brengen.
(en)
CAPPELLEN: Joossens, Lemaire, Geuens, Lenaerts, De Lil, Floren, Kil, Deckers, Willemsen (69’ Wouters), Mathijssen, Destoop (74’ Olongo Ekila).
Doelpunt: 53’ Mathijssen 0-1.
Gele kaart: Olongo Ekila.
Rode kaart: 72’ Lenaerts.

 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio