Cappellen wint met kleinste verschil

Foto: wf

Cappellen wint met kleinste verschil

Print
In een kansarme wedstrijd hield Cappellen de verhoopte driepunter thuis tegen een onmondig Hasselt. Cappellen - Hasselt 1-0.

De bezoekers vertaalden hun aanvankelijk veldoverwicht in schoten van Lacroix en Bracké, die geen problemen opleverden voor Joossens. Geleidelijk nam Cappellen het initiatief over en na voorbereidend werk van Volant schoot Mathijssen overhoeks binnen. Even later mikte Kil bij een afgeweerde bal te hoog.

Na de rust ging Hasselt op zoek naar de gelijkmaker, maar uitgespeelde kansen leverde dat niet op. Een voorzet-schot van Carvalho ging voorlangs en een vrije trap van dezelfde speler strandde op Joossens. Een te hoog schot van Durwael en een deviatie van Emanet net naast waren de laatste vrij ongevaarlijke pogingen van de bezoekers. Cappellen kon zich in de zone van de waarheid niet meer doorzetten, zodat de krappe winstcijfers op het bord bleven.

CAPPELLEN: Joossens, Volant, Geuens, Lenaerts, Lemaire, Olongo Ekila (69’ Meyers), Floren, Kil, Deckers, Willemsen (74’ De Lil), Mathijssen (88’ Claessens).
Doelpunt: 22’ Mathijssen 1-0.
Gele kaarten: Durwael, Volant, Lenaerts.

MEER VOETBALNIEUWS