Billijk gelijkspel in streekderby tussen Cappellen en City Pirates

Print
In een evenwichtige wedstrijd met zeer weinig doelgevaar hielden Cappellen en City Pirates elk een punt vast. Cappellen - City Pirates 1-1.

 Op aangeven van Deckers opende Wouters al vroeg in de wedstrijd de score met en fraaie lob. Even later kopte Destoop net naast en ook Geuens kon zijn kopbal niet kadreren. Na een twintigtal minuten kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd en Van Zantvoort herstelde vanop de stip het evenwicht in de score.
 Vlak na de herneming verscheen Boarahsasar oog in oog met Joossens, maar de thuisdoelman liet niet begaan. Ook bij een schot van Van den Bogaert reageerde hij attent. De bezoekers bleven het meest in balbezit, maar meer dan een gestopt schot van Sababti leverde dat niet op. In de slotfase werd Willemsen in extremis afgebokt bij het besluiten en Kil verlengde een schot van Deckers over.

CAPPELLEN: Joossens, Lemaire, Volant, Geuens, De Lil, Floren, Kil, Deckers, Wouters (60’ Willemsen), Destoop (85’ Claessens), Tshibuabua.
CITY PIRATES: Roef, Borges, Kwik, Verboven, Van Hove, Van Zantvoort, Van den Bogerd, Delalieux, Sababti, Borahsasar (58’ El Jattari), Moussaoui.
Doelpunten: 4’ Wouters 1-0, 35’ Van Zantvoort (strafschop) 1-1.
Gele kaarten: Sababti, Van den Bogerd.

 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio