Cappellen onderuit in doelpuntenrijke topper

Print
In een zinderend slot is Cappellen er niet in geslaagd in extremis een punt uit de brand te slepen in de topper op Spouwen Mopertingen; Spouwen - Mopertingen - Cappellen 4-3.

Na een aanvangsfase met wisselend doelgevaar kopte Tshibuabua op een hoekschop van Mathyssen de openingstreffer binnen. De thuisploeg reageerde onmiddellijk met de gelijkmaker van Yildiz op aangeven van Poell. Nadien krulde Poell de bal net boven de kruising en mikte La Mantia naast.
 In het begin van de tweede helft kopte Kil naast en redde Grootaers bij een doorbraak van Deckers. Bij de tegenstoot knalde Sabbadini een afgeweerde hoekschop onhoudbaar binnen. Cappellen nam de wedstrijd in handen, maar Mathyssen besloot in het zijnet en vrije trappen van Kil en Deckers strandden op paal en lat. In een hectische slotfase trok de thuisploeg de gevleide zege over de streep.
(en)
SPOUWEN MOPERTINGEN: Grootaers, Brouwers, Etien, Winkels, Sabbadini, Haenen (27’ Wijnen), Mombaerts, Sabbadini, La Mantia (89’ Verbist), Yildiz (79’ Farssi), Poell.
CAPPELLEN: Vandenbossche, Volant, Geuens, Lenaerts, Lemaire, Floren (87’ Willemsen),  Deckers, Kil, Olongo Ekila (68’ Claessens), Mathyssen, Tshibuabua.
Doelpunten: 32’ Tshibuabua 0-1, 34’ Yildiz 1-1, 57’ Sabbadini 2-1, 85’ Winkels 3-1, 86’ Geuens 3-2, 88’ Lenaerts (own-goal) 4-2, 89’ Kil 4-3.

 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio