Gratis lekkernij voor elke deelnemer jubileumeditie van mountainbiketocht

Print
Ravels - Ook in Ravels gaan de mensen met Allerheiligen nog in groten getale naar het kerkhof om hun dierbaren te gedenken. Maar de sportieve inwoners maken ’s morgens wel eerst een tocht met de mountainbike. Al 25 jaar organiseert WTC De Rappe Wielen op 1 november een eigen veltoertocht.

In de velden en bossen in Ravels, Weelde en Poppel vindt vrijdag de 25ste editie van ‘Rondom Weelde’ plaats. “Ongeveer 85 procent van het parcours loopt over onverharde bos- en landwegen”, zegt Patrick De Rijk van WTC De Rappe Wielen. “Er zitten ook enkele technische stroken en single tracks in de route, alsook een passage over het mountainbikeparcours van Bloso en het vliegveld van Weelde.”

De start- en aankomstplaats is opnieuw op de voetbalterreinen van KSK Weelde. De deelnemers kunnen kiezen uit drie basisroutes: van 32, 42 en 54 kilometer. Daarbovenop is er nog een vierde omloop voor de kinderen: een 'kidstour' van 18 kilometer. Inschrijven kan van 7.30 tot 10.30 uur. Meer info via tel. 0471-83.01.42 of e-mail derijk@skynet.be.

“Speciaal voor deze jubileumeditie is er aan de aankomst voor iedere deelnemer nog een lekkernij”, verklappen de organisatoren.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio