Molenslop Express verwacht 800 wielertoeristen na lovend bondsrapport

Foto: rr

Molenslop Express verwacht 800 wielertoeristen na lovend bondsrapport

Print
Ravels - De bekende Kempense wielerclub De Rappe Wielen uit Weelde (Ravels) organiseert op 23 maart de derde editie van de ‘Molenslop Express’. Het gaat om een zogenaamde semi-klassieker voor wielertoeristen.

Vier verschillende routes hebben de parcoursbouwers van De Rappe Wielen uitgestippeld: van 58, 78, 100 en 120 kilometer. Alle ritten lopen over rustige landwegen door de bossen en velden in de Noorderkempen en Noord-Brabant. De vertrekuren zijn vrij: vanaf 7.30 uur tot 14 uur. Starten en aankomen doen de deelnemers aan sporthal ’t Molenslop in Weelde.

Omdat er in het weekend mooi lenteweer wordt aangekondigd, maar ook omdat de Molenslop Express vorig jaar een uitstekende beoordeling kreeg van de Vlaamse Wielrijdersbond, verwachten de organisatoren meer dan achthonderd deelnemende wielertoeristen. “Zeer goede organisatie en prachtige tocht over overwegend zeer rustige wegen, met supergoede bevoorrading, gezellig sportcafé en vriendelijke mensen”, zo staat het letterlijk in het rapport van de Vlaamse bond.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio