Matthias Lens trakteert lokale accordeonclub op schlagershow

Behalve schlagerartiest is Matthias Lens ook dirigent van de accordeonclub van Arendonk, de Harmonicavrienden. Foto: ema

Matthias Lens trakteert lokale accordeonclub op schlagershow

Print
Arendonk - De accordeonclub van Arendonk heeft voor haar jaarconcert een ster uit de Vlaamse showbizz kunnen strikken: niemand minder dan Matthias Lens, de partner van schlagerkoningin Laura Lynn.

Matthias Lens (30), de bekendste accordeonist van Vlaanderen, geeft zaterdag een schlagershow in gemeentezaal De Garve in zijn geboortedorp Arendonk. In de feestzaal is plaats is voor slechts driehonderd fans. Tickets kosten amper 8 euro in voorverkoop en 10 euro aan de kassa.

“Hoe wij dat voor elkaar hebben gekregen? Heel simpel”, zegt Danny Janssen (51), voorzitter en drummer van accordeonclub De Harmonicavrienden uit Arendonk. “Matthias is al negen jaar onze vaste dirigent. Dit optreden doet hij voor ons als vriendendienst. Natuurlijk betalen wij hem daarvoor, want elke show moet officieel geregeld worden via zijn manager. Maar laat ons zeggen dat hij voor ons een vriendenprijsje gemaakt heeft.”

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio