© Woestijnvis

Ticketverkoop in Den Dries stijgt fors na 'De Slimste Mens'

Na zijn opmerkelijke deelname in het populaire Vier-programma 'De Slimste Mens' is Lukas Lelie zaterdag dé trekpleister van de Comedy Night in zaal Den Dries in Retie.

Eddy Meulemans

De 25-jarige grappenmaker Lukas Lelie uit Gent, die vorig jaar werd uitgeroepen tot het ‘grootste stand-upcomedy talent van Nederland en België’, won eerder al de Lunatic Comedy Award, de Culture Comedy Award en Humo's Comedy Cup 2014. Twee weken geleden voegde hij daar nog een nieuwe onderscheiding aan toe: de titel van slimste mens ter wereld (althans voor één dag). Lelie overleefde drie afleveringen.

“Na De Slimste Mens vlogen de tickets plots de deur uit”, zeggen Sander Melis en Charlotte Spooren van Retie Rockt, die de Comedy Night organiseert samen met het gemeentebestuur. Behalve Lukas Lelie staan er nog twee andere humoristen op de affiche in Retie: Xander De Rycke en MC Bram Vanden Broecke.

De Retiese Comedy Night vindt plaats op zaterdag 12 december, om 20 uur in zaal Den Dries. Toegang: 10 euro aan de kassa en 7 euro in voorverkoop. Kaarten zijn te koop in het gemeentehuis en vijf lokale cafés: Bazaar, Foli-A en Kor in Retie, Bemdkaffee in Arendonk en De Campina in Dessel.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio