Wereldwinkel doet alle wijnen in winkel open

Ook vorig jaar was de 'wijnproefdag' vlak voor de eindejaarsfeesten een groot succes in de Wereldwinkel van Ravels. Foto: ema

Wereldwinkel doet alle wijnen in winkel open

Print
Ravels - In de Wereldwinkel van Ravels kun je op zaterdag 14 november alle aanwezige wijnen gratis proeven. “Een ideaal moment om je feestwijn voor de komende eindejaarsperiode te komen selecteren”, zegt Jan Van Oekelen van Oxfam Ravels.

Alle wijnen uit het rijke gamma van Oxfam worden tijdens de 'wijnproefdag' opengedaan. Maar behalve proeven kunnen de klanten uiteraard ook kopen. Er lopen zelfs speciale acties. Zo krijg je 10 procent korting bij aankoop van zes flessen. Ook een karton van 3 liter Sauvignan Blanc kost op de open degustatiedag uitzonderlijk slechts 12 euro in plaats van 15,25 euro.

Wie liever geen alcohol drinkt, of mag drinken, hoeft niet thuis te blijven. “Voor de jeugdige aanwezigen openen we met een plezier een grand cru-fruitsapje”, zo schrijven de Ravelse Oxfam-medewerkers in hun promofolder.

De ‘wijnproefdag’ vindt plaats op zaterdag 14 november in de Oxfam Wereldwinkel in de Kerkstraat in Ravels, van 14 tot 19 uur.

Tips om te Doen!