Jackpotzoekers hopen 100 miljoen euro te winnen

"Samen kunnen we een hoger bedrag inzetten en hebben we ook hogere winstkansen", zegt Peter Sas (achter het stuur), hier samen met zijn collega-dagbladhandelaars uit de regio. Foto: ema

Jackpotzoekers hopen 100 miljoen euro te winnen

Print
Arendonk / Retie - Zeven dagbladhandelaars uit Retie, Arendonk, Balen, Geel, Vosselaar en Vorselaar hebben zich verenigd om samen op de grote jackpot van Euro Millions te spelen.

Op 6 november vindt er nog eens een supergrote trekking van Euro Millions plaats. Maar liefst 100 miljoen euro valt er te winnen. “Op je eentje heb je maar een kleine kans om te winnen”, weet Peter Sas van Dagbladhandel Peter aan de Turnhoutsebaan in Retie. “Daarom hebben we nu met enkele collega’s de krachten gebundeld. Zo kunnen we een veel hoger bedrag inzetten en hebben we ook hogere winstkansen.”

De zeven krantenverkopers noemen zichzelf ‘de Jackpotzoekers’. Hun streefdoel is om samen niet minder dan 50.000 euro in te zamelen, afkomstig van duizend klanten, of 50 euro per persoon. Achteraf wordt de winst verdeeld.

“Het is al de tweede keer dat we dit doen”, zegt de dagbladverkoper uit Retie. “Bij de vorige megaspeelpot hadden we zevenhonderd deelnemers en konden we een derde van onze gezamenlijke inzet terugverdienen.”

Deelnemen kan tot 5 november in een van de deelnemende krantenzaken: Peter in Retie, Albora in Arendonk, Albora in Geel, Jens in Geel, 't Hoekske in Balen, ’t Bolkske in Vosselaar en Wens in Vorselaar.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio