Wereldster David Guetta urineert op Kempense wc

“Onze toekomst is verzekerd. Mensen zullen altijd blijven kakken”, zeggen Sim Helsen en Koen Vervecken. Foto: Eddy Meulemans

Wereldster David Guetta urineert op Kempense wc

Print
Arendonk / Retie - GSV Verhuur, marktleider in de verhuur van festivaltoiletten, is zo fors gegroeid dat het noodgedwongen moet verhuizen naar een groter bedrijfsterrein. Tal van internationale popsterren lieten de voorbije jaren een bilafdruk achter op de bril van de Kempense wc-potten.

De mobiele urinoirs, wc-cabines en toiletcontainers van GSV Verhuur in Retie reizen vandaag heel België rond. Privé- en bedrijfsfeestjes, sportevenementen, popfestivals, overal lenigen ze letterlijk de behoefte van het publiek. “Vorige zomer stonden we met onze sanitaire wagens en cabines op veertig grote evenementen in heel het land, van Gladiolen in Olen tot de Gentse Feesten en Tomorrowland in Boom. Op de festivals in België zijn we marktleider”, zeggen de jonge zaakvoerders Sim Helsen (36) en Koen Vervecken (35) uit Arendonk.

Bijna alle Belgen hebben ooit wel eens geplast of gepoept in een van de mobiele wc’s van GSV. Ook tal van nationale en internationale sport- en popsterren lieten de resten van hun drank- en spijsvertering achter in het sanitaire noodmeubilair van GSV. Op het internet circuleert zelfs een filmpje van de wereldberoemde Franse top-dj David Guetta bij de al bijna even vermaarde wc-potten van GSV. Achter een boom Onomstotelijke bewijzen dat David Guetta, dé wereldvedette van de huidige dance-pop, ook werkelijk op de bril van de Kempense wc-pot gezeten heeft, zijn er niet. “Maar ik veronderstel dat hij op Tomorrowland niet achter een boom is gaan zitten om zijn gevoeg te doen”, zegt Sim Helsen.

Zeven jaar geleden nam hij samen met zijn jeugdvriend Koen Vervecken het wc-verhuurbedrijf GSV in Arendonk over. Sindsdien is hun aanbod verdrievoudigd. De onderneming telt intussen negen vaste personeelsleden, aangevuld met nog eens zestig jobstudenten en losse medewerkers in de zomer. Het gamma van GSV bevat vijftig containers en wel duizend cabines en urinoirs. “Onze huidige opslagplaats aan de Huisjes in Retie is te klein geworden”, zegt Koen Vervecken. “Daarom verhuizen we nu naar het vroegere bedrijfsterrein van Dams Transport op de Turnhoutsebaan in Dessel."

Lees het hele verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio