Les Truttes sluiten Arendonk Zingt & Swingt af

Les Truttes speelden de voorbije jaren op zowat alle grote Vlaamse stadsfestivals, waaronder Marktrock, Suikerrock, Maanrock, Pulptuur en de Lokerse Feesten. Foto: Michel Van Mullem

Les Truttes sluiten Arendonk Zingt & Swingt af

Print
Arendonk - De populaire Vlaamse coverband Les Truttes is de afsluiter op het hoofdpodium van Arendonk Zingt & Swingt. De band staat bekend om zijn ijzersterke livereputatie.

“Les Truttes hebben een gloednieuwe show”, zegt organisator Sim Helsen. “Het juiste repertoire kennen we nog niet, maar wordt zeker weer een feestelijke mix van medleys, met wel honderd meezingers van zowat alle genres, van poprock tot metal, disco, dance en house. Les Truttes staat gelijk met sfeer en ambiance.”

Les Truttes speelden de voorbije jaren op nagenoeg alle grote stadsfestivals in Vlaanderen, waaronder Marktrock, Suikerrock, Maanrock, Pulptuur en de Lokerse Feesten. Nu komt daar ook Arendonk Zingt & Swingt bij.

De veertiende editie van Arendonk Zingt & Swingt vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei op de Bemdweide in Arendonk. Toppers op de affiche zijn de Vlaamse rapper Flip Kowlier en Jett Rebel, het “grootste poptalent van Nederland”. Er worden zo’n tienduizend bezoekers verwacht.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio