Record: nieuw bedrijf opgebouwd in 18 weken

Print

Vanuit Arendonk verdelen Reinier Teunissen en Patricia Palmans van MPI-Saer Benelux hun pompen over de hele Benelux. Foto: Eddy Meulemans

Oud-Turnhout / Arendonk - Amper achttien weken na de eerste spadesteek is het nieuwe bedrijfsgebouw van MPI-Saer Benelux in Arendonk al geopend. Het is het eerste bedrijf dat zijn intrek neemt in het nieuwe kmo-park.

Industriepark Hoge Mauw in Arendonk werd eind vorig jaar uitgebreid met een nieuwe vleugel van acht hectare. Er is plaats voor dertig kmo’s. Eén onderneming is vandaag al operationeel in het nieuwe bedrijvenpark: MPI-Saer Benelux. “Vroeger hadden we onze kantoren aan de Donk in Oud-Turnhout en een extra opslagplaats in Overpelt in Limburg. Nu hebben we alles gecentraliseerd in Arendonk”, zegt directeur Reinier Teunissen. “Hier kunnen we verder groeien, iets wat in Oud-Turnhout niet meer mogelijk was.”

Ideaal gelegen

Welgeteld 1,1 miljoen euro investeerde Teunissen in zijn nieuwe bedrijfspand in Arendonk. Het pand werd in een recordtijd opgebouwd. “Tussen de start van de grondwerken en de verhuizing lagen amper achttien weken”, zegt hij trots. “We zijn blij met de nieuwe locatie. Ons bedrijf is nu ideaal gelegen: midden in de Benelux, op een steenworp van de Nederlandse grens en vlakbij de E34 Eindhoven-Antwerpen.”

MPI-Saer Benelux is een technische groothandel voor pompen, beregeningsinstallaties en drukleidingsystemen.

Lees donderdag het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio