© www.kskretie.be

KSK Retie uitgeroepen tot ‘club van het weekend’

Voetbalclub KSK Retie wordt volgende week uitgeroepen tot ‘club van het weekend’. Van vrijdag tot zaterdag kunnen spelers, supporters en sympathisanten gedurende drie dagen deelnemen aan vier opeenvolgende clubactiviteiten.

Eddy Meulemans

Het KSK Retie-weekend begint op vrijdag 27 februari om 20 uur in café De Ster in de Kerkhofstraat, met een zettersprijskamp, ingericht door de supportersclub van rood-geel. Er zal letterlijk een grote prijzentafel klaargezet worden in het café, want er wordt een compleet varken verdeeld onder de deelnemende kaarters. De prijskamp telt ook mee voor het kampioenschap van Retie.

Zaterdag en zondag zijn er de jaarlijkse spaghettidagen in de kantine van sportpark Vossekot. Je kan kiezen uit twee menu’s: spaghetti bolognaise of frikadellen met krieken. Het restaurant is zaterdag open van 16 tot 20 uur en zondag van 11 tot 14 uur.

Het weekend eindigt met de core business van KSK Retie: voetbal. Zondagmiddag worden alle fans uitgenodigd om het eerste elftal aan te moedigen. Op het A-terrein in sportpark Vossekot speelt KSK Retie dan tegen Minderhout VV. De match vangt aan om 15 uur.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio