© ema

Populaire retroband Little George wil nog één keer swingen

Little George & The HiFi Phonos, de populaire retroband uit Arendonk die de grootste hits uit de jaren ’60 weer tot leven bracht, stopt ermee. Zaterdag willen de heren en dames in hun beste maatpak en jurkjes nog één keer swingen, op het Bal Formidal in zaal Futur in Turnhout.

Eddy Meulemans

‘Oh Carol’ van Neil Sedaka , ‘Wooly Bully’ van Sam The Sham & The Pharaohs of ‘Sugar Baby Love’ van Rubettes , het zijn maar enkele van de vele onsterfelijke hits uit de Golden Sixties. “Het zijn stuk voor stuk prachtige hits die ook de jongeren van vandaag nog uit volle borst meezingen tijdens onze optredens. Wanneer songs vijftig jaar later nog altijd zo herkenbaar in de oren klinken, dan zijn het echt wel topnummers”, zegt drummer Joost De Pauw (35) uit Arendonk.

Little George & The HiFi Phonos behandelt de topklassiekers van weleer met bijzonder respect. “We maken er bewust geen medleys van”, zegt Joost. “We brengen de nummers altijd in hun originele staat, puur en onversneden, als eerbetoon aan de grote zangers en zangeressen van de Sixties.”

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen editie Kempen.

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio