© Erik Maes

© Erik Maes

© Erik Maes

© Erik Maes

© Erik Maes

© Erik Maes

© Erik Maes

© Erik Maes

© Erik Maes

© Erik Maes

1 / 10

Cowboys en indianen op bezoek in Bloemendaal

In basisschool Bloemendaal was het zaterdagnamiddag schoolfeest. Met het Wilde Westen als centraal thema was alles aanwezig voor een gezellige feestnamiddag.

Erik Maes

De feestnamiddag startte met een optreden van de kinderen. De talrijk opgekomen ouders en grootouders waren getuige van een prachtig spektakel. Na het optreden mochten de kinderen zich uitleven in de vele kraampjes waar de leerkrachten voor de gelegenheid verkleed als cowboy of indiaan enkele leuke spelletjes in petto hadden. Wie het graag wat rustiger wilde houden, kon terecht in de tipi waar enkele leerkrachten een verhaaltje voorlazen.

Tijdens ons bezoek ontmoeten we Patrick Beauqesne, voorzitter van de Ouderraad die met zijn ploeg de organisatie van het schoolfeest mee in goede banen leidt, ”Naast de inzet van directie en leerkrachten is onze vaste ploeg van 30 mensen al een tijdje in de weer om alles rond te krijgen. Verder mogen we vandaag ook nog rekenen op de hulp van 70 losse medewerkers die beurtelings enkele uurtjes meehelpen. De samenhorigheid in de school is groot en zorgt zo voor een aangename sfeer."

De feestnamiddag werd afgesloten met een gezellige familiebarbecue. Met 180 inschrijvingen hadden de bakkers de handen meer dan vol. Even dreigde een felle regenbui roet in het eten te gooien maar al snel was er weer een deugddoend zonnetje en werd het schoolfeest nog een tijdje verder gezet.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio