De Gidskes winnen quiz of cake van Gelmel Schoten

De Gidskes wonnen met 96 punten quiz of cake Foto: Jens Daems

De Gidskes winnen quiz of cake van Gelmel Schoten

Print
Schoten - Folklore Ensemble Gelmel organiseerde zondag ‘Quiz of cake’ in de speelzaal van Tafeltennisclub Schoten. Na een spannende strijd trokken De Gidskes met één puntje verschil het laken naar zich toe.

32 ploegen hadden zich ingeschreven voor de quiz van de Schotense dans, vendel en muziekgroep. Het duo Wim Morreel en Laura Morreel hadden een gevarieerde quiz van acht rondes met telkens acht verschillende thema's samengesteld zodat elke deelnemer wel iets wist. 

De eindstrijd zou gaan tussen 'De Gidskes', '2 Schaap voor nen erts' en 'De 6 Musketiers'. De Gidskes haalden het uiteindelijk met 96 punten en klopten ‘2 Schaap voor nen erts’ met amper één puntje verschil. De 6 musketiers eindigden met 92 punten eervol derde en waren er verder ook heel wat ex aequo’s te noteren.

Met dank aan de Schotense Middenstand mocht elke deelnemer met een mooie prijs huiswaarts keren. De opbrengst van de avond zal mede door de logistieke ondersteuning van Tafeltennisclub Schoten mooi zijn en zal integraal besteed worden aan de dagelijkse werking van de vereniging.  

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio