© ORSC

© ORSC

© ORSC

© ORSC

© ORSC

© ORSC

© ORSC

1 / 7
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Brunch Ouderraad Sint-Michielscollege smaakt naar meer

Sint-Michiel Actief Creatief(SMAC) was zaterdag het thema van de familiedag van het Sint-Michielscollege. Onder het motto ‘ouders@school’ wil de Ouderraad met een gezellige brunch een bijdrage leveren aan een warme school.

Erik Maes

Het Sint-Michielscollege kan al een tijdje rekenen op een actieve Ouderraad. Voor de brunch mocht ze 200 gasten ontvangen die verwend werden met allerlei lekkers en een uitgebreid buffet. Een barista brouwde doorlopend koffietjes volgens de regels van de kunst en studenten Caene Diaz Toledo en Nina Francken zorgden samen met mevrouw Vermeiren voor een gesmaakt muzikaal intermezzo.

Sandra Lauryssen, intussen al twee jaar voorzitter, is blij met de opkomst,'Onze ploeg telt 25 leden die allemaal graag zelf de handen uit de mouwen steken. Met deze brunch willen we er als Ouderraad mee voor zorgen dat leerlingen en ouders een goede band hebben met het College."

‘s Namiddags opende het College haar deuren voor toekomstige leerlingen. Zij mochten een kijkje nemen in de vaklokalen, een gekke foto maken in de fotobox, frietjes en desserten smullen en mee genieten van nog meer talent tijdens het free podium ‘Sint-Michiel Stunt’.

http://www.sintmichiel-schoten.beMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio