© Luc Buys

© Luc Buys

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Sageco wint negende grote vraagtekenquiz van FC Kaddish

17 van de 19 ingeschreven ploegen namen zaterdagavond deel aan de negende grote vraagtekenquiz van FC Kaddish. Met de opbrengst kan de voetbalploeg, die haar oorsprong vond in het Schotense jeugdhuis en al jaren zelf bedruipend is, haar werking verder zetten.

Erik Maes

FC Kaddish is met één veldvoetbalploeg en twee zaalvoetbalploegen aangesloten bij de Koninklijke Antwerpse Vereniging van Vriendenclubs (KAVVV). Om de kas van de club te spijzen organiseert de vereniging onder het waakzame oog van quizmaster Wim De Ketelaere, zelf een fervent zaalvoetballer, jaarlijks de grote vraagtekenquiz.

Na een spannende strijd in de Bloemenzaal mocht Sageco zich uitroepen tot winnaar. Met dank aan de middenstand van Schoten kregen de eerste vijf ploegen een mooi prijzenpakket aangeboden. Doel trap dat als rode lantaarn eindigde, mocht een troostpakketje in ontvangst nemen.

In 2017 staat met de tiende uitgave van de grote vraagtekenquiz een jubileumversie op het programma. De club denkt nu al na om er een feestelijk tintje aan te geven al zou het mooi zijn dat deze verjaardageditie kan plaatsvinden in het jeugdhuis aan de Vordensteinstraat.

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio