Patrick Kiebooms en Jan Spooren geven voorzittersfakkel door aan vernieuwde Ouderraad

Print

Patrick Kiebooms(bovenaan), die zelf overnam van Katia Verbist(rechts) kan met een gerust hart de voorzittersfakkel overdragen aan de ploeg van voorzitter Wesley Vaerewijck(derde van rechts) Foto: Erik Maes

Schoten - Patrick Kiebooms en Jan Spooren stonden negen jaar onafgebroken aan het roer van de Ouderraad van basisschool Sint-Cordula. Tijdens de Nacht van de Ouders werden Wesley Vaerewijck en Michel Tanghe voorgesteld als hun opvolgers.

Samen uit, samen thuis is het motto van Patrick Kiebooms en Jan Spooren. Beide heren troffen elkaar bij toeval aan de schoolpoort van basisschool Sint Cordula toen ze hun oudste kind naar de het eerste leerjaar brachten. Vrij snel kwamen ze samen aan het roer van de ouderraad, Kiebooms als voorzitter en Spooren als raadslid en de laatste drie jaar als voorzitter van de schoolraad.

Negen jaar later mag de ploeg van Kiebooms en Spooren terugblikken op een mooie periode. Jaarlijkse activiteiten zoals het schoolfeest en het Gezond Goedkoop en Gezellig ontbijt, dat in maart op een record van 480 inschrijvingen afklokte, werden verder uitgewerkt. Ook nieuwe activiteiten zoals de kinderboekenbeurs, de verbroedering met leerkrachten, directie en de vele helpende handen, het spaghettifestijn en de familie uitstap werden onder hun impuls uit de grond gestampt.

De kinderen van Kiebooms en Spooren hebben intussen het zesde studiejaar beëindigd wat beide heren deed beslissen om er na negen jaar samen een punt achter te zitten. Na een korte zoektocht is Wesley Vaerewijck vanaf dit schooljaar voorzitter van de Ouderraad en is Michel Tanghe benoemd tot ondervoorzitter van de schoolraad. Samen met ondervoorzitter Jelena Markovic, secretaris Kelly Van Camp en penningmeester Tim Van Lommel als penningmeester staat een nieuw, dynamisch en ambitieus bestuur klaar om samen met de andere raadsleden van de Ouderraad en vele helpende handen er opnieuw keihard tegen aan te gaan.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio