© Peter Elsen

Perfavore blaast 45 kaarsjes uit

De Schotense zanggroep Perfavore viert dit jaar haar 45e verjaardag. Met een gala optreden tijdens de afsluitende muziekavond in het park, zal het jubilerend kwartet donderdagavond haar vocale driften weer als vanouds ontketenen.

Erik Maes

John Faes en de broers Jef, Karel en Ignace Sysmans vormen samen Perfavore en hebben al 45 jaar het medicijn tegen oud en triestig zijn, zingen in het Antwerps dialect. Met vrolijke liedjes over de gewone dingen des levens slagen de vier artiesten er in om op een ludieke, charmante en soms ook ontroerende wijze tragedie om te zetten in humor.

Op het programma staan onder meer liedjes over de economische crisis, hoge bloeddruk, confituur maken, gaan shoppen met de vrouw, schone en lelijke kindjes, cholesterol en zo veel meer. Het gelegenheidscombo onder leiding van Yves Sysmans zal instaan voor de orkestrale begeleiding van dit kwartet.

De inkom is volledig gratis en om het feest compleet te maken, wordt het publiek uitgenodigd om geregeld zelf ook een stukje mee te zingen zodat de kelen helemaal gesmeerd zijn voor 'Schoten Zingt'. Dat vindt een dag later plaats en komt ook nu weer ten goede van het goede doel.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio