Bingo spelen met Okra en KWB Deuzeld

Presentator Roger Mertens(rechts) en spelleider Roger Leys(links), KWB voorzitter Pascal Rottiers(mdden) een zijn dochter Yntse poseren samen met eerste ronde winnaars Kristin Geerts, Lieve Vossen, Conny Hendrix en Raymond Dervaux. Foto: Erik Maes

Bingo spelen met Okra en KWB Deuzeld

Print
Schoten - Okra en KWB Deuzeld organiseerden zondag samen een gezellige Bingonamiddag. Met deze activiteit willen beide verenigingen de onderlinge samenwerking extra in de verf zetten.

Met 80 deelnemers was het parochiecentrum aan de Deuzeldlaan goed volgelopen. Presentator Roger Mertens en spelleider Roger Leys, die zich stilaan een legendarisch duo mogen noemen, hadden twee spelrondes voorzien waarin een onschuldige hand uit de getallen van 1 tot 75 de winnende nummers moest trekken.

Wie als eerste alle hoeken, horizontale en verticale lijnen vol had mocht een fles wijn in ontvangst nemen. Het ultieme doel was het behalen van de volle kaart en met nog zes kanshebbers was de spanning in de zaal te snijden. Toen het volgende nummer viel, klonk plots ‘bingo’ in de zaal. Kristin Geerts had het laatste cijfer beet en mocht als beloning een goedgevulde fruitmand in ontvangst nemen.

Tussen twee spelrondes door stond de ploeg van KWB Deuzeld klaar om iedereen die het wenste te voorzien van drank en zelfgemaakte snacks. Beide verenigingen vonden het een geslaagde samenwerking en afgaande op de reacties is de kans groot dat er volgend jaar weer bingo gespeeld zal worden.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio