Chiro Ter Donck maakt 500 pita's klaar

Print

Het pita weekend is voor de familie Goetghebeur een vaste afspraak. Foto: Erik Maes

Schoten - Het pita-weekend van Chiro Ter Donck lokte het voorbije weekend 500 eters naar het parochiecentrum aan de Laaglandlei. De opbrengst van het feestweekend zal besteed worden aan de dagelijkse werking en de verdere afwerking van de nieuwe lokalen aan de Kuipersakkerstraat.

Op het menu stonden pita, een pitaschotel, een vegetarische pita, een vegetarische pitaschotel en voor de allerkleinsten hamburger met appelmoes en frietjes. Wie na de maaltijd graag nog even wou blijven voor een drankje en een praatje kon terecht in het pitacafé met dito kampvuur. De kinderen konden onder een stralende herfstzon gewoon even buiten spelen. 

Oud-leidster Charlotte die samen met oud-leider Bart en oud-leidsters Esther en Lauren het pitateam vormden, spreekt van een succesformule die intussen bijna 15 jaar meegaat. “We mogen rekenen op een vaste schare van leden, ouders, oud-leiding en sympathisanten. Opgemerkte gasten zijn ook de bewoners en begeleiders van het wooncentrum de vier Notelaars, die als dank voor onze hulp aan de mosselfeesten op hun beurt een pita komen eten.”

 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio