Arti-Shock presenteert 'Schippersstraat'

De cast van Arti Shock mag trots zijn op haar acteer en zangprestaties en bracht een volle zaal in vervoering. Foto: Erik Maes

Arti-Shock presenteert 'Schippersstraat'

Print
Schoten - Toneelvereniging Arti-Shock bracht vrijdag en zaterdagavond ‘Schippersstraat’ op de planken. Met dit blijspel van de overleden acteur en dramaturg Jos Houben werd voor een uitverkochte Bloemenzaal een kijkje genomen achter de schermen van de meest beruchte buurt in Antwerpen anno 1920.

In deze volkse milieuschets worden de lotgevallen van dertien personages opgevoerd die allen aan de zelfkant van de maatschappij geraakt zijn. Met een vleugje humor kunnen ze allen hun verhaal kwijt bij de meisjes van plezier wat voor hilarische situaties zorgt.  

Regisseur Nine Van Haute was trots op haar cast. ”De voorbije vijf maanden is er hard gewerkt en met het zingen kwam er voor de acteurs en actrices nog een nieuwe uitdaging bij. We hebben gelukkig altijd veel gelachen en met dank aan de vele medewerkers voor en achter de schermen kan ik enkel maar tevreden zijn over deze productie.”  

Wie graag nog wil komen kijken zal zich wel moeten haasten. In november is er telkens op vrijdag en zaterdag nog een voorstelling, maar die zijn zo goed als allemaal uitverkocht. Om zeker te zijn kan je best contact opnemen met het secretariaat of voor de voorstelling even langslopen in het Parochiaal Café van Bloemendaal.

http://www.artishock.be

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio