Gezellig snuisteren op Spullenbeurs

Print

Directeur Rita Lauwers en Leen Lesage van de Ouderraad kunnen terugblikken op een geslaagde actie. Foto: Erik Maes

Schoten - De spullenbeurs van basisschool Bloemendaal lokte zondag heel wat volk naar de Paalstraat. Met deze tweedehandsmarkt voor kindgerichte spullen mag de Ouderraad terugblikken op een geslaagd initiatief.

70 standhouders hadden zich ingeschreven voor de beurs die door plaatsgebrek noodgedwongen vervroegd afgesloten werd. De bezoekers kregen in de sportzaal, refter, en gangen een ruim aanbod aan kledij, speelgoed en andere snuisterijen te zien wat zowel voor verkopers als kopers leidde tot goede zaken.     

Om er een echt familiegebeuren van te maken werd door de Ouderraad ook aandacht geschonken aan de vele kinderen die zich in de school ophielden. Colruyt, dat net naast de school gelegen is, had zijn parking beschikbaar gesteld voor bezoekers en standhouders zodat de speelplaats autovrij kon blijven en kinderen er zorgeloos konden spelen.

Leen Lesage van de Ouderraad was opgetogen. “Naast de hulp van onze eigen mensen en de school zijn we enorm blij met de medewerking van Colruyt. Tot slot graag ook een woordje van dank aan buurman Danny Maes die met een gloednieuw aankondigingsbord heel wat bezoekers nieuwsgierig gemaakt had."

  

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio