Pauline en Lila (13) tonen hun 'Heart of Gold' voor zieke kinderen

Print

Paulien en Lila actief tijdens de Boerenmarkt Foto: Kristel Geysen

Schoten - De nichtjes Paulien Van Molle en Lila Müller uit de wijk Donk zijn nog maar 13 jaar maar mogen zich met trots de enthousiaste oprichters van Heart of Gold noemen. Met allerlei acties in de buurt zamelen de meisjes geld in dat nodig is om de wensen van kinderen die lijden aan een ongeneselijke ziekte tot werkelijkheid te maken.

Paulien en Lila wilden al een tijdje iets doen voor kinderen die ongeneselijk zijn al was het nog een beetje zoeken naar wat. Toen een vriendin van Pauline haar mama aan kanker leed vond Paulien dit zo erg dat alles plots in een stroomversnelling kwam. Met de steun van ouders, grootouders en kennissen werd door Lila en Paulien Heart of Gold opgericht en konden de eerste acties van start gaan.

De aftrap werd gegeven met de verkoop van koekjes en oude spullen tijdens de Boerenmarkt van wijkvereniging Donk. Het werd een succes en al snel kregen de twee meisjes de steun van basisschool Heilige Familie en lokale middenstanders. De leerlingen hebben wenskaarten geschreven en bij benzinestation Q8 aan de Villerslei, bakkerij den Helder en cremerie Dina worden rosse centjes verzameld. 

Paulien en Lila willen zoveel mogelijk wenskinderen gelukkig maken en kunnen in hun zoektocht rekenen op de steun van hun ouders en de mensen van Make A Wish. Wie graag eens kennis wil maken met Heart of Gold is zaterdag 12 september van harte welkom op het nazomerfeest. In het ontspanningslokaal aan de Schijnparklaan verkopen Lila en Paulien ijsjes. U komt toch ook? 

Facebookpagina 'Heart of Gold' 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio