Atheneumwijk opent elke vrijdag zomerbar op buurtplein

De familie Pateet genoot van het zomers ontbijt en kijkt reeds uit naar de zomerbar Foto: Erik Maes

Atheneumwijk opent elke vrijdag zomerbar op buurtplein

Print
Schoten - Wijkvereniging 't Atheneum gaf zondag tijdens het wijkontbijt de aftrap van haar zomerprogramma. Met een zomerbar op vrijdagavond in juli en augustus trakteert ze aan aan de kiosk op het buurtplein (Emiel Blangenoistraat) op een echte vakantiesfeer.

Partytenten opstellen, tafels zetten, koeltogen inladen, spek en eieren bakken, koffie maken en het buffet klaarzetten, het was zondag voor de 15 vrijwilligers van de wijkvereniging zwoegen met het warme weer maar alles was tijdig klaar om 130 gasten te verwelkomen .

Naast een aanwezigheidstombola met mooie prijzen van lunchroom Steffies konden de allerkleinsten het springkasteel op, en speelde Radio Minerva ten dans.

Tijdens het afsluiten van het ontbijt zat de sfeer er al goed in en was het voor velen al aftellen naar de eerste zomerbar.  Naast een gezellige babbel zullen ook muziekliefhebbers hun gading vinden. Met Britt Bones and the Rattling four op vrijdag 17 juli, Southern Harmony op vrijdag 31 juli en Carine Care op vrijdag 21 augustus stelt de wijkvereniging een gevarieerd programma samen.

www.wijkatheneum.be 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio