Kaartlegging, handlezen, healing, soulstones, fotolezing, voetreflex, scrabbooking, magneetjuweeltjes, natuurstenen, intuïtief schilderen en meditatie, de bezoeker kon op een laagdrempelige manier kennis maken met al deze spirituele activiteiten.   

Gerda Van Meirhaeghe die net zoals haar grootmoeder de gave heeft van het intuïtief aanvoelen heeft deze beurs op eigen houtje opgestart.  "Zelf geef ik elke dinsdag gratis meditatie en doe ik al meer dan veertig jaar kaartlegging.   Mensen uit alle lagen van de bevolking komen mij wel eens om raad vragen en er zijn zelfs mensen uit de bedrijfswereld die voor het nemen van een belangrijke beslissing beroep doen op mij.  Ik vind het dan ook fijn dat je door deze gave mensen kan helpen en je zo dienstbaar kan maken."

Tijdens deze beurs is gebleken dat de standhouders er in geslaagd zijn om het spirituele en de sfeer die er vaak rond hangt langzaam uit het taboesfeertje te halen.  Niet minder dan 400 bezoekers kwamen een kijkje nemen met opvallend veel jonge mensen wat mogelijk te verklaren is door de huidige onzekere tijden.

Voor meer info : http://www.delphi-shambhala.be

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio