© Erik Maes

Sfeervolle rommelmarkt in Bloemendaal

Zondag vond in de wijk Bloemendaal de achtste grote rommelmarkt plaats. 150 standhouders, een opkomst van ruim 1000 bezoekers en een deugddoend lentezonnetje zorgden voor een overweldigend succes.

Om iedereen voldoende plaats te geven werden de Tulpenlaan, Rozenlaan, Dalialaan, Begonialaan en Krokuslaan de ganse dag autovrij gemaakt. De rommelmarkt die enkel bedoeld is voor particuliere verkoop en zich in de eerste plaats richt op de eigen bewoners, geniet ook heel wat interesse van bewoners uit andere wijken en buurgemeenten.

Vera Van Camp, één van de initiatiefnemers, was opgetogen “vorig jaar was alles uitgeregend maar dit jaar is het dankzij het prachtige weer gezellig druk. We zijn ook verheugd dat 35% van de standhouders mensen uit de wijk Bloemendaal komen, een mooie blijk van waardering voor de inzet van het rommelmarkt team"

Tijdens ons bezoekje was het inderdaad aangenaam flaneren en kreeg de wijk zelfs een zuiders tintje. Enkele bezoekers prezen ook de ongedwongen sfeer die er hing en gaven nog mee dat deze rommelmarkt zich stilaan ook een klassieker mag noemen.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio