Paasraap Atheneumwijk loopt goed af!

Na een geslaagde zoektocht had de paashaas ook een attentie voor tappers Alex De Vos en Ward Brunson. Foto: Rik Van Beneden

Paasraap Atheneumwijk loopt goed af!

Print
Schoten - Wijkvereniging ’t Atheneum had zaterdag een grote paasraap op touw gezet. Het liep bijna fout af toen er eerst geen paaseieren te vinden waren maar gelukkig bracht de paashaas redding.

Het was zaterdagnamiddag drummen voor de paasraap van wijkvereniging 't Atheneum.  Dertig kinderen en hun (groot)ouders verzamelden op het buurtplein om samen met de paashaas paaseieren te gaan zoeken.   Op aangeven van de buren die in de verte enkele klokken gezien hadden, nam de paashaas de kinderen mee naar de sportweide naast de sporthal.

Na een intense zoektocht bleken er op de sportweide geen eieren te vinden en droop de ontgoocheling af van de gezichtjes van de kinderen. De paashaas die het zelf ook niet goed begreep richtte plots zijn neus op, rook de chocolade en wees naar het buurtplein.     

In sneltreinvaart liepen de kinderen mee naar het buurtplein waar dan toch een overvloed aan kleine en grote paaseitjes te zien was. Na een kwartiertje rapen werd alle eitjes samengelegd en met hulp van de paashaas eerlijk verdeeld.

Aan de kiosk was het nog even gezellig nagenieten en konden de kinderen uitgebreid afscheid nemen van de paashaas die nog elders verwacht werd.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio