SAV-lopers trakteren jarige voorzitter op verrassingsfeestje

Onder toeziend oog van echtgenote Mia en initiatiefneemsters Anne Bourdeaud'hui en Nancy Van Apers snijdt Marc als een volleerd patissier zijn verjaardagstaart aan. Foto: Erik Maes

SAV-lopers trakteren jarige voorzitter op verrassingsfeestje

Print
Schoten - Marc Persoons wordt door de clubleden wel eens bestempeld als een 'duivel doet al' of 'manusje van alles'. Persoons, die 60 jaar werd, had dan ook een feestje verdiend want zo iemand maken ze niet meer' is vaak te horen in de kantine.

Tijdens de woensdagavondtraining leek op en rond de atletiekpiste niets er op te wijzen dat er een verjaardagsfeestje in de maak was.  Onder impuls van initiatiefneemster Anne Bourdeaud’hui werden achter de schermen de laatste voorbereidingen getroffen om Marc de verrassing van zijn leven te bezorgen. 

Na een verkwikkende douche werd Marc in een verduisterde kantine feestelijk ingehaald en door niet minder dan 100 leden op een oorverdovend applaus getrakteerd.   Ere-voorzitter Louis Wouters had in zijn toespraak niets dan lovende woorden voor Marc.   “Toen ik in 2010 als voorzitter de fakkel overgaf aan Marc had ik direct een goed gevoel.  Marc heeft de flair om met mensen om te gaan wat cruciaal is om een vereniging goed te laten draaien”, liet Louis met veel fierheid horen.

Als dank voor vele bewezen diensten mocht Marc als cadeau een gloednieuwe Ipad in ontvangst nemen en mocht iedereen die het wenste nog even blijven doorvieren.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio