Sveka zoekt jonge spelers maar ook enthousiaste ouders

De sfeer bij spelers, ouders en grootouders was uitgelaten na winst tegen de kadetten van Boechout. Foto: Erik Maes

Sveka zoekt jonge spelers maar ook enthousiaste ouders

Print
Schoten - De Schotense volleybalclub is bijna 50 jaar jong maar stelt vast dat de gemiddelde leeftijd van haar spelers langzaam stijgt. Er is dan ook nood aan jonge spelers die zich voor lange tijd willen engageren en lanceert dan ook een ultieme oproep voor versterking.

Om nieuwe en vooral jonge spelers te vinden worden door Sveka drie open volleybaldagen georganiseerd voor leerlingen van de vierde, vijfde en zesde klas.  Deze dagen gaan door op woensdag 25 februari, 4 en 11 maart telkens van 15.30u tot 17.00u en vinden plaats in sporthal De Zeurt.   “De kinderen zullen op een aangename en speelse manier kennis kunnen maken met volleybal en staan onder leiding van een leerkracht lichamelijke opvoeding die bijgestaan wordt door gediplomeerde trainers en initiators” aldus bestuurslid Koen Smets

Sveka profileert zich ook graag als een sfeervolle familieclub waar de mama's en de papa's alle kansen krijgen om zich achter de schermen mee in te zetten.   Bij ons bezoek zaterdag aan de wedstrijd van de kadetten meisjes zat de sfeer op het veld en op de kleine tribune er alvast goed en is er inderdaad sprake van een hecht familiegevoel.   “Om onze spelers het nodige spelplezier te bezorgen is het belangrijk dat ouders de tijd nemen om zoveel mogelijk aanwezig te zijn tijdens de wedstrijden. Zorgen voor vervoer bij een uitwedstrijd of in de kantine een tapbeurt opnemen wordt zeker gewaardeerd.  Dit zorgt er voor dat de betrokkenheid met de club groeit wat ook onze spelers extra motiveert”  aldus Luc Olieslagers die samen met Luc Hambursin hun dochters naar de overwinning schreeuwden.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio