© RR

© RR

1 / 2

Oudercomité De Sleutelbloem verwent 270 gasten op ontbijtbuffet voor 10 jaar kleuterschool

Een heel jaar lang wordt 10 jaar kleuterschool gevierd met een aantal uitdagingen voor zowel kleuters, leerlingen en oudercomité. Met het ontbijtbuffet op zondag 18 maart slaagden het comité en de leerlingen met glans voor de uitdaging van maart. Ze ontvingen maar liefst 270 eters op het ontbijtbuffet.

Elke Lamens

Het oudercomité ging de uitdaging aan om een ontbijt te organiseren en de leerlingen moesten voor de tafelversiering zorgen en realiseerden meer dan 270 tafel-onderleggers. "Iedere leerling of kleuter kleurde minstens één tekening. We zagen verschillende kinderen op zoek gaan naar hun knappe tekening.", zegt voorzitster Tiffany Wouters van het oudercomité.

"We wilden een gezellig en lekker ontbijt aanbieden aan de ouders. Met een volle zaal, een gevarieerd buffet en een gezellige sfeer werd het een fijne ochtend", vult Tiffany nog verder aan

."Maar dit was on snooit gelukt zonder de vele helpende handen en de sponsors. Alle bakkers, slagers, en verschillende kleinhandelaars uit Brecht-centrum hebben gul gesponsord: Van Opstal-Van Boxel, Meesters De Prins, Delhaiaz, Van Ballaert; Van Helvert, OKay, Den Dortrapper, 't Bloemenhuisje, Caarré Confituur, Biri's Place,apotheek Van Dijck, Augustyns, De Lelie, Cools, Food-Bar, Carrefour Market, Clics, Quebak, Beyers, Chocolade natie, De Eikel, Familie Pynaert-Wouters, Joke Stevens- Thijs Vrints."

De opbrengsten van dit ontbijt en van alle andere activiteiten die het oudercomité organiseert, vloeien steeds integraal terug naar de school. "We zorgen ieder jaar voor een bijdrage aan de zee- en boerderijklassen van het 3e en 4e leerjaar, kopen speelmateriaal aan voor op de speelplaats en zorgen voor leuke attenties die het gebruik van een fluo-vest stimuleren", geeft Tiffany ter illustratie.

"Vanaf dit jaar subsidiëren we voor enkele klassen een extra culturele uitstap, zodat onze leerlingen nog meer indrukken en ervaringen zouden kunnen opdoen", vult Els Breughelmans nog verder aan.

Het oudercomité kondigt alvast een tweede editie voor volgend jaar aan.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio