Groen Brecht pleit voor station in Sint-Job tijdens Valentrein-actie

Groen Brecht voert Valentrein-actie aan het station Noorderekmpen. Foto: Elke Lamens

Groen Brecht pleit voor station in Sint-Job tijdens Valentrein-actie

Print
Brecht - Aan het station Noorderkempen vatte Groen Brecht op Valentijn post om te pleiten voor meer stipte treinen, trams en bussen, vlottere verbindingen ook 's nachts en 's avonds en aangename stations en voertuigen en een betere dienstverlening. Op deze Valentreinactie bedankte Groen alle gebruikers van het openbaar vervoer.

"Het succes van het station Noorderkempen liegt er niet om, de parking moet opnieuw uitgebreid worden en ’s middags is het al ver zoeken naar een parkeerplaats. Daarom blijft Groen zich verzetten tegen de aanhoudende besparingen bij NMBS en De Lijn", stelt voorzitter Karin Van Hoffelen.

Groen Brecht wil ook een stopplaats in Sint-Job. Het zou volgens de partij de dagelijkse files op de E19 richting Antwerpen aanzienlijk kunnen verminderen. 

Aan het station Noorderkempen deelden de partijleden aan alle treinreizigers een grappig kaartje uit, naar een ontwerp van Eva Mouton, dit om alle gebruikers van het openbaar vervoer te bedanken. Aan het kaartje is ook een wedstrijd verbonden : 'Deel jouw pendelgeluk met #Valentrein.' De leukste foto wordt beloond met een treinreis voor twee naar Amsterdam of Parijs.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio