Wolvenroedel in primeur voorgesteld op Boekenbeurs De Sleutelbloem

Kaat krijgt de ter plekke gemaakte wolventekening van illustrator Christiaan Ilken en auteur Kris Kowlier. Foto: GBS De Sleutelbloem

Wolvenroedel in primeur voorgesteld op Boekenbeurs De Sleutelbloem

Print
Brecht - Op de Boekenbeurs van basisschool De Sleutelbloem kwamen auteur Kris Kowlier en illustrator Christiaan Iken in primeur hun nieuwste kinderboek 'Wolvenroedel. De opstand van Lupos Falsumor' voorstellen. Daarnaast beeldden de zesdejaars twee verhalen uit kinderboeken uit en werd er voorgelezen.

De turnzaal van de school was voor de gelegenheid omgevormd in een boekenpaleis waar jong en oud kon kuieren en snuisteren tussen het rijke aanbod.

Daarnaast werd er ook voor de kleintjes voorgelezen en gaven de zesdejaars twee boekentoneeltjes ten berde voor het publiek.

Hoogtepunt was toch wel de voorstelling van het boek ‘Wolvenroedel. De opstand van Lupos Falsumor”. Hiervoor kwamen auteur Kris Kowlier en illustrator Christiaan Ilken naar Brecht afgezakt om hun nieuwste telg in primeur aan het jeugdige publiek te presenteren. Ilken maakte op de voorstelling zelf een wolvenillustratie en die ging naar Kaat (zie foto).

 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio