Griezelige wandeling en zoeken naar de grootste pompoen

Elk jaar opnieuw worden er grote en mooie pompoenen aangesleurd voor de weging van de Vrije Zwaaiers. Foto: Vrije Zwaaiers

Griezelige wandeling en zoeken naar de grootste pompoen

Print
Brecht - De vendeliersvereniging de Vrije Zwaaiers uit Sint-Lenaarts verwachten zaterdag opnieuw veel zwaargewichten. De grootste pompoen valt namelijk in de prijzen. Terwijl dat de grote gusten worden aangedragen en gewogen, kan er ook gewandeld worden in de omgeving die er voor de gelgenheid wat griezeliger uitziet.

De Halloweenwandeling en pompoenweging zijn intussen een traditie bij de Vrije Zwaaiers. Zaterdag staan vanaf 17u weer de poorten van Aveve op de Hoogstraatsebaan in Sint-Lenaarts weer open voor grote en mooie pompoenen uit de regio. Immers niet alleen de grootste, maar ook de mooiste exemplaren vallen in de prijzen.

Intussen kunnen de kinderen en families de omgeving in een Halloweendecor gaan ontdekken, met echte vuurspuwers incluis!

In de hal kan er gezellig genoten worden van een kom hete.... u raadt het al : pompoensoep!

Vanaf 21u stijgt de sfeer met livemuziek: evergreens, meezingers en ambiancemuziek.

De pompoenweging en toegang tot de hal is gratis, voor de wandeling betaal je wel 5 euro (inclusief 1 consumptie). Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.

Halloweenhappening, Hoogstraatsebaan 128b, Sint-Lenaarts.

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio