Chiro fleurt Jobtuin op met 250 stinkertjes

Chiroleiding plant 250 stinkertjes in de Jobtuin bij Kristus Koning in Sint-Job. Foto: Elke Lamens

Chiro fleurt Jobtuin op met 250 stinkertjes

Print
Brecht - Liefst 10.000 bloemen hebben Chiro en De Snippers op hun jaarlijkse verkoop aan de man en vrouw gebracht. Wie wilde kreeg ze thuis geleverd. Voor de Jobtuin in Kristus Koning ging de Chiro nog een stapje verder, en plantte eigenhandig 250 stinkertjes.

"Sinds enkele weken zaaien en planten vrijwilligers van KWB Sint-Job, OC Clara Fey en De Schakel de Jobtuin in. De eerste gewassen wriemelen zich al door de aarde , de bessenstruiken ontluiken en de fruitbloesems kleuren het voormalige voetbalveld", beschrijft Gert Paulussen van KWB.

“We vinden de Jobtuin een zeer knap initiatief dat echt wel bruggen legt tussen verschillende mensen in Sint-Job. Daarvoor wilden we ons wel extra inzetten. We hebben daarom beslist om 250 stinkers te leveren tegen kostprijs én ze meteen ook gratis ter plaatse te planten. Aangezien bij onze Chiro ook steeds iedereen welkom is vinden we dit een mooi inclusieproject”, benadrukt hoofdleider Roeland Ruelens van Chiro Sint-Job.

"We hebben altijd al een goede verstandhouding gehad met de KWB en nu dus ook met Jobtuin.  Het was best een leuke afsluiter van het weekend voor de leiding en een aangename kennismaking met het project. We zijn benieuwd naar hoe het er over enkele maanden zal uitzien", lacht Ruelens.


 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio