Early bird tickets Zomerfest quasi uitverkocht

Dieter van Daele presenteert de volledige affiche van Zomerfest op locatie Kraaienhorst waar het festival zal plaatsvinden. Achter hem de indoor ruiterhal en de ruimte waar de lounge in openlucht zal worden ingericht. Foto: Elke Lamens

Early bird tickets Zomerfest quasi uitverkocht

Print
Brecht - Het festival Zomerfest op Kraaienhorst op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli heeft alle namen op de affiche bekendgemaakt. Get Ready, De Romeo's, Steve Tielens, Yves Segers zijn zaterdag alvast op het appèl. Op vrijdag staan naast 2empress ook D.J. F.R.A.N.K., Dark-E en Pat B achter de draaitafels.

Wie nog een Early Bird ticket wil, zal zich moeten reppen, want de 200 tickets zijn nu al, drie maanden voor het evenement, de deur uit. "We sluiten maanden de reservaties af", stelt organisator Dieter van Daele. "Het gaat veel vlotter dan verwacht. We merken ook dat Zomerfest leeft bij jong en oud."

"We hadden verwacht dat vooral op zaterdag het wat oudere publiek zou afkomen, maar uit de reacties, vragen en mails die we krijgen blijkt dat ook de jongeren enthousiast zijn over de zaterdagaffiche."

De organisatoren hebben ook besloten om ook op zaterdag een gratis lounge in openlucht te openen. "Afhankelijk van het weer zal de lounge tot 21u geopend zijn, dus ook tijdens het indoorfestival waar de toegang wel betalend is."

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio