Win een helikoptervlucht

Voorde veertigste keer al vindt op zondag 11 oktober in Overbroek de Dag van de Landbouw plaats. Dat is altijd later dan de Vlaamse dag omdat het in Overbroek dan kermis is.

Elke Lamens

"Onze landbouwers zijn zeer belangrijk voor ons dagelijkse eten. Met de nodige deskundige inzet produceren ze voldoende en kwaliteitsvolle voeding voor iedereen. Ze zijn een essentieel onderdeel van onze maatschappij. Zonder hen hebben we geen eten, en kunnen we niet overleven. Daarom willen we hen in de kijker zetten", vindt Bert Vriends, secretaris van de organiserende Landelijke Gilde.

Zo zet het vleesveebedrijf van Stan en Chris Schrauwen-Wauters in de Brasschaatbaan 6 de deuren open en kunt u zelf kijken waar al het goede, kwaliteitsvolle vlees vandaan komt en genieten van een goed bord spek met eieren of een Overbroekse wafel.

Verder is er een tentoonstelling van nieuwe landbouwmachines versus de oude, een boerenmarkt met eigen streekproducten en kinderanimatie. Ook is er de mogelijkheid jom uw vaardigheden te testen met een minigraver.

Als kers op de taart kunt u deelnemen aan een wedstrijd waarmee u een helikoptervlucht kunt winnenMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio