© Belga

Benefietconcert voor chronisch zieken

Met een Matinée Soignée op zondag 3 mei hoopt de non-profit organisatie Care for Us rond de Sint-Jobse Sandra Galland geld in te zamelen voor de gezondheidsreis die ze in juni aan chronisch zieken met beperkte middelen wil aanbieden. Ambassadrice Isabelle A zal er ook bij zijn.

Elke Lamens

Het benefietconcert start om 15u in zaal Eldorado in Humbeek (Grimbergen). Behalve een grote show met onder meer Voices Axeela, Yass en Eva Jacobs zal ook Care for us -ambassadrice Isabelle A enkele van haar bekendste hits komen zingen.

Verder treden ook B Fresh, het Filadelfia Gospelkoor en Mission Impossible op. Naast de show wordt er een marktje georganiseerd en kunt u zich tegen een kleine bijdrage laten masseren door tal van therapeuten die hiermee ook hun 'handje' bijdragen.

Uiteraard wordt dan ook de single' Care for us' live gebracht. De opbrengst van de verkoop van de single en de benefiet is volledig voor de vzw. Tickets kosten 12,50 euro in vvk en 14 euro aan de kassa. Wie jonger is dan 12, betaalt 5 euro.

De single is verkrijgbaar op I-tunes : hier de link

www.careforus.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners