Isabelle A wordt gezicht van vzw voor chronisch zieken

Foto: Stefan Int Panis

Isabelle A wordt gezicht van vzw voor chronisch zieken

Print
Antwerpen / Brecht - Isabelle A wordt het nieuwe gezicht van de vzw Care for Us, een initiatief van de Sint-Jobse Sandra Galland die chronisch zieken een gratis gezondheidsweek wil aanbieden. Hiervoor is geld nodig. Een van de manieren om de fondsen te werven, is de lancering woensdag van de single 'Care for Us' van singer-songwriter Shirine Irani in het Antwerpse Lindner Hotel.

'Geef om ons, want het kan jou ook overkomen', zingen Shirine Irani, The Voices Yass, Eva Jacobs en Axeela, samen met tien chronisch zieken in koor. En dat is volgens gezondheidstherapeute en bezielster Sandra Galland pure realiteit.

"Het is daarom mijn grote droom om in juni 50 chronisch zieken die het financieel erg moeilijk hebben, een gratis gezondheidsreis te schenken."

De droom van Sandra lijkt uit te komen, want resulteerde  niet alleen in de oprichting van de vzw Care for Us, maar intussen zijn heel wat mensen mee op de kar gesprongen.

Volgende week komt ook de single 'Care for Us' uit. Hierop zingt Isabelle A niet mee, "wegens tijdsgebrek", maar zijn wel Yass, Eva Jacobs en Axeela uit The Voice van Vlaanderen bereid gevonden om het lied van singer-songwriter Shirine Irani mee in te zingen.

De single zal vanaf volgende week te downloaden zijn op iTunes en op de verschillende activiteiten van de vzw Care for Us, zoals het benefietconcert op 3 mei in zaal Eldorado in Humbeek, workshops, etc. te koop zijn.

Wie graag wil steunen, kan ook lid worden voor 25 euro per jaar.

www.careforus.be, Facebook

Lees het hele verhaal donderdag in Gazet VAn Antwerpen - edities Noord en Stad.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio