Opnieuw vandalenstreken in het Te Boelaerpark

Foto: EJAN

Opnieuw vandalenstreken in het Te Boelaerpark

Print
Borgerhout - In de nacht van zondag op maandag hadden vandalen het opnieuw gemunt op het Cogelspaviljoen in het Te Boelaerpark. De dubbele deur werd er volledig uit het kader getrapt.

Een wandelaar zag in de ochtend de deur in het paviljoen liggen en bracht de politie op de hoogte. De groendienst gaf de opdracht aan de stad om de schade te herstellen. De deuropening zal weer dichtgemaakt worden zodat er geen toegang tot het paviljoen is.

"Het was enkele maanden rustig gebleven in het park, maar nu hebben we opnieuw prijs.”  Sinds de scouts afstand deed van dit paviljoen als lokaal wegens aanhoudend vandalisme, kreeg dit monument geen nieuwe bestemming. “Het is nu van niemand”, aldus de woordvoerder bij de Groendienst. “Het staat hier helaas maar te staan, wie een nuttig invulling kent, maakt misschien wel snel kans om het idee te mogen uitvoeren.”

Zo gaat de soap rond dit paviljoen ook in het nieuwe jaar verder. De ingetrapte deur werd vorig jaar door enkele leerkrachten van de Vlinderboom beschilderd om positief te reageren op vandaalstreken rond de school.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio