© Triper4mance

In Pulderbos kan je je droomfiets komen testen

Hou je van fietsen, heb je een droomfiets ? Kom deze dan testen op zondag 8 maart 2015 in Pulderbos. PUNTO ROSSO BELGIUM Triper4mance, gevestigd Dopr 38 te Pulderbos, organiseert immers die zondag een testdag van 9u tot 16u.Deze fietswinkel opende in oktober 2014 zijn deuren in de fietsgemeente Pulderbos : Inschrijven voor deze testdag kan via info@triper4mance.be of op het telefoonnummer 03/501.00.37.Alle info kan je vinden op de website : www.Triper4mance.be

Carl Versteden

HET VOLLEDIGE WILIER ASSORTIMENT

In de nieuwe Punto Rosso store vind je het volledige assortiment Wilier fietsen in diverse maten en kleuren, alsook kledij en accessoires.

TEST VOOR JE KOOPT

Een topfiets koop je niet zonder te testen. In onze Punto Rosso store kan je alle fietsen testrijden zodat je zeker bent van je keuze.

POWERED BY TRIPER4MANCE

Een fiets dient je als gegoten te zitten. Wij zorgen voor een perfecte bike-fit en stellen je fiets af op jouw maat. Wil je jouw fietsprestatie nog verbeteren dan zorgen wij voor een professionele begeleiding.

GRATIS VERMOGENSTEST

Koop je bij ons een toestel met vermogensmeting (bvb. Powertap, Wattbike, Wahoo Kickr, Stages Cycling...) dan krijg je er een GRATIS test bij. Wij bepalen dan jouw individuele trainingszones en zetten je op weg bij het trainen met een vermogensmeter.

Meer nieuws uit stad en rand

MEER OVER

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio