Stap en Trap met Vera tijdens de Week van de mobiliteit

Foto: RR

Stap en Trap met Vera tijdens de Week van de mobiliteit

Print
Duffel - De gemeente Duffel organiseert tijdens de Week van de mobiliteit van 16 tot en met 22 september de actie Stap en Trap met Vera.

Wanneer je tijdens de Week van de mobiliteit met de fiets of te voet naar de winkel gaat, ontvang je van de deelnemende handelaar een stempel op je Stap en Trap-spaarkaart. Met een volle spaarkaart maak je kans op leuke prijzen. De hoofdprijs is een nieuwe fiets.

“Met deze Stap en Trap-actie promoten we het met de fiets of te voet winkelen bij onze lokale middenstand. Een belangrijke mix, want zonder een voldoende aanbod aan lokale winkels zullen meer mensen met de auto gaan winkelen en wordt de druk op onze wegen, verkeersveiligheid en het milieu nog groter”, zegt Staf Aerts, schepen van mobiliteit.

De Stap en Trap-actie slaat ook bij de winkeliers aan, want bijna 50 lokale handelaars nemen aan de actie deel. “Alle acties die het lokaal winkelen ondersteunen, moedigen we uiteraard graag aan”, zeggen Stéphanie Mal en Dirk Broes, voorzitters van de twee Duffelse middenstandsverenigingen.

De bijna 50 deelnemende handelaars zijn te herkennen aan de Stap en Trap affiche voor hun raam. 

Vera staat voor Vernieuwend, Energiezuinig, Recycleerbaar en Altijd dichtbij.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio