Tweede fase proefopstelling Veemarkt zorgt voor omleiding

Foto: RR

Tweede fase proefopstelling Veemarkt zorgt voor omleiding

Print
Lier - Op maandag 26 OF dinsdag 27 juni tussen 12.30 en 16 uur wordt de tweede fase van de proefopstelling op de Veemarkt ingericht. Doordat er ook schilderingen worden aangebracht is de datum nog afhankelijk van de weersomstandigheden.

De extra verbinding van de P. Krugerstraat met de Berlaarsesteenweg langs de woningen wordt tijdens deze tweede fase afgesloten. Voor het kruispunt onmiddellijk rechts afslaan is dan niet meer mogelijk.

Daarnaast worden er ook haaientanden geschilderd op het kruispunt langs weerszijden van de Berlaarsesteenweg ter ondersteuning van de voorrangsregel die nu op het kruispunt geldt.

Voor deze aanpassingen gelden op maandag 26 OF dinsdag 27 juni tussen 12.30 en 16 uur volgende verkeersmaatregelen:

  1. Afsluiten Paul Krugerstraat tussen Berlaarsesteenweg en Veemarkt.
  2. Er wordt eenrichtingsverkeer ingevoerd in het verbindingsstraatje Veemarkt. Enkel verkeer richting Berlaarsesteenweg wordt toegelaten. Fietsers kunnen door in beide richtingen. Er wordt een omleiding voorzien via Leuvensevest en Aarschotsesteenweg.
  3. Afsluiten Veemarkt tussen Maasfortbaan en Berlaarsesteenweg. De rijrichting op de Veemarkt, kant woningen, wordt omgedraaid. Parking Zaat is die dag enkel te bereiken via een omleiding langs Berlaarsesteenweg, Pastoriestraaat en Maasfortbaan. Wegrijden kan vervolgens via de Veemarkt langs de kant van de woningen.

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio