De B(r)abbelaar verwacht eerste kleuters

Een peuterspeelpunt in Turnhout. Foto: Bart Van den Langenbergh

De B(r)abbelaar verwacht eerste kleuters

Print
Duffel - Peuters en hun (groot)ouders kunnen vanaf vandaag elke vrijdag van 9 tot 11.30u terecht in peuterspeelpunt De B(r)abbelaar.

“Met De B(r)abbelaar bieden we opvoedingsondersteuning en creëren we ruimte voor ontmoeting en uitwisseling”, zegt schepen van Gezin An Verlinden (sp.a). “Kindjes leren er spelen met andere kindjes, ontdekken er nieuw speelgoed en leren b(r)abbelen. In die zin vormt De B(r)abbelaar de ideale voorbereiding op de eerste kleuterklas.”

“Ouders, grootouders en opvoeders kunnen er gezellig met elkaar babbelen en ervaring uitwisselen. Je kan er ook af en toe deelnemen aan informele workshops, die volledig gratis en vrijblijvend worden aangeboden. Ook met al je vragen omtrent de opvoeding van je (klein)kind ben je bij ons aan het juiste adres.”

Peuterspeelpunt De B(r)abbelaar is een samenwerking tussen de gemeente, middenveldorganisaties en vrijwilligers die zich actief inzetten voor (aanstaande) gezinnen met kinderen en jongeren. De B(r)abbelaar is volledig gratis en toegankelijk zonder inschrijving.

U vindt De B(r)abbelaar in het consultatiebureau van Kind en Preventie, Stationsstraat 6 in Duffel.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio